PASA Interpretation
Section 7.4.6
September 18, 2017

Question: The Planning, Policy, Interpretation Subcommittee received an interpretation
request from Staff to PASA Section 7.4.6, “Are committees required to respond to public review
comments when there is a subsequent full public review?”.

Answer: No. Committees are not required to respond to public review comments when there
is a subsequent full public review.



